Este sigur: Timisoara il vrea pe Herea! "Avem o oferta concreta"

Autor: Sport.ro
Joi 08 Ianuarie 2009, 10:15
Este sigur: Timisoara il vrea pe Herea! "Avem o oferta concreta"
Timisoara cauta intariri pentru retur. Cum brazilianul Romeu dos Santos intarzie cu raspunsul, Timisoara incepe sa se orienteze spre un alt mijlocas central, ieftin si cu mare potential.

Rapidistul Ovidiu Herea poate sa se alature trupei lui Gabi Balint, daca partile vor cadea de acord. Marian Iancu a facut prin Ana Maria Prodan, o oferta de 1 milion de euro Rapidului, pentru Ovidiu Herea. Harababura din conducerea echipei de sub podul Grant nu a scos la iveala niciun raspuns concret, insa raspunsul este asteptat sa apara in zilele ce urmeaza. Daca vor da curs acestei oferte, Rapid ar putea inregistra un profit de 400.000 de euro, pentru un jucator care nu a jucat aproape deloc de cand a fost transfer in 2007, de la National.

"Poli Timisoara a facut o oferta concreta Rapidului pentru Ovidiu Herea. Propunerea este avantajoasa atat pentru cele doua cluburi, cat si pentru jucatorul pe care il reprezint. Mai multe nu va pot spune momentan, decat ca in cateva zile totul se va clarifica", a spus Ana Maria Prodan in Cancan.

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT