Liga 1

EXCLUSIV ”Este cel mai bun din România pe acea poziție”. Un jucător de la FCSB e propus la națională

Alexandru Bourceanu, fost campion al României cu FCSB, laudă un jucător din lotul echipei lui Toni Petrea

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Mai 2022, 16:34
Data actualizarii: Duminica 08 Mai 2022, 16:40

”Este, poate, cel mai bun jucător din România”, spune Bourceanu despre Ovidiu Popescu (28 de ani), pe care Toni Petrea l-a folosit de multe ori în locul lui Valentin Crețu, pe postul de fundaș dreapta.

Chiar dacă acesta evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, Ovidiu Popescu a avut, de multe ori, prestații lăudate.

Alexandru Bourceanu, despre Ovidiu Popescu: ”Este, poate, cel mai bun din România pe acea poziție”

„Edjouma e un jucător care joacă mai sus, îi place să se demarce după ce pasează. Oaidă se demarcă foarte mult, iar acea poziție necesită cumva mai mult echilibru. 

Ovidiu Popescu e într-o formă extraordinară, dar această formă pe care a arătat-o și acum doi ani e în poziție de fundaș dreapta. A jucat foarte bine și inter dreapta, dar fundaș dreapta e, poate, cel mai bun jucător din România pe acea poziție. 

A jucat cu Germania foarte bine, a mai jucat într-un meci titular foarte bine. Dacă joci foarte bine cu Germania... cred că asta vorbește de la sine. Cu Germania e foarte greu să joci bine”, a spus Alex Bourceanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ovidiu Popescu a jucat în 30 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. Chiar dacă nu a reușit să marcheze, mijlocașul a fost unul dintre cei mai importanți jucători pentru FCSB.

Cota de piață a lui Ovidiu Popescu, potrivit site-urilor de specialitate, este de 900.000 de euro. Acesta a juca și în două meciuri pentru echipa națională, cu Germania și Macedonia de Nord.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies