OFICIAL A fost prezentat noul antrenor de la Rapid: "Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri"

Rapid antrenor rapid Neil Lennon Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 15:41
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 15:48

La o zi după încheierea campionatului, Rapid a anunțat numele antrenorului care va pregăti echipa pentru sezonul viitor. 

În play-off, giuleștenii s-au despărțit de Cristiano Bergodi. Italianul a înregistrat patru eșecuri consecutive, iar Dan Șucu & Co. au ales să se debaraseze de serviciile acestuia. De interimat s-a ocupat Bogdan Lobonț.

Neil Lennon, noul antrenor principal din Giulești

"La început, am vorbit cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am purtat discuții ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni și am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat. Am fost foarte impresionat de domnul Șucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii. A fost impresionant pentru mine. Apoi, vorbind și cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucurors să fiu aici, știu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine.

Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal.

Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid", a declarat Neil pentru fcrapid.ro.

  • Neil Lennon și-a trecut în CV cinci titluri și patru cupe cu Celtic și a antrenat ultima dată în 2022, la Omonia Nikosia


Neil Lennon a ajuns la București! Prima reacție a noului antrenor de la Rapid pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!