El e MILIARDARUL care ameninta suprematia Stelei in Romania! A intrat in topul Forbes 2014 al miliardarilor lumii si are o avere colosala!

El e MILIARDARUL care ameninta suprematia Stelei in Romania! A intrat in topul Forbes 2014 al miliardarilor lumii si are o avere colosala!

►"Final de Dosar" si Messi la Bucuresti - LIVE Sport.ro! ► Miercuri "Alege, Romania" - LIVE de la Casa Fotbalului toata ziua! De la 21:00 Romania versus Messi&Argentina in direct PRO TV si Voyo!

Cu o avere de 1.2 miliarde de euro, Ioan Niculae de la Astra este cel mai bine situat roman in topul realizat de Forbes al miliardarilor lumii.

Ioan Niculae se afla pe locul 1372 in topul Forbes, intre Gabe Newell, un producator de jocuri din SUA, si Konstantin Nikolaev, un magnat rus care detine mai multe porturi, dar si o retea de transport feroviar.

Topul miliardarilor lumii este condus, dupa o absenta de 4 ani, de Bill Gates. Americanul a reusit sa castige 9 miliarde de dolari anul trecut, ajungand in acest moment la 76 de miliarde de dolari.

Pe locul doi este fostul lider al miliardarilor, Carlos Slim (72 miliarde), urmat de Amancio Ortega (64 miliarde), Warren Buffett (58.2 miliarde) si Larry Ellison de la Oracle (48 miliarde).

Cei 1645 de miliardari ai lumii insumeaza o avere de 6.4 mii de miliarde de dolari, pentru prima data in acest top intrand un numar record de femei miliardare, 172.

Mark Zuckerberg este insa marele castigator din 2013, acesta ridicandu-si averea cu 15.2 miliarde de dolari, la 28.5 mld. Printre oamenii noi intrati in clasament este si CEO-ul WWE, Vince McMahon.

Forbes noteaza ca tara care a pierdut cei mai multi miliardari in 2014 a fost Turcia. Din cauza inflatiei, 19 miliardari s-au trezit cu averi mult mai mici in numai 12 luni.

VEDETI TOPUL INTEGRAL AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vot final în Parlament pe măsurile economice de combatere a efectelor pandemiei
BRAT