”Este confirmat!” Dinamo are antrenor pentru următorul sezon

Dinamo Zeljko Kopic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 17:22

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după ce a câștigat barajul cu Csikszereda, scor 2-0 (la general).

După ce ”Câinii Roșii” au reușit să își asigure menținerea în prima ligă, mulți s-au întrebat dacă Zeljko Kopic va continua pe banca lui Dinamo.

Zeljko Kopic rămâne la Dinamo

Andrei Nicolescu a anunțat recent că tehnicianului croat i s-a prelungit automat contractul și urmează să poate discuții cu Zeljko Kopic în privința obiectivelor din următorul sezon.

Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Noi ne programasem să ieșim din insolvență până la finalul campionatului, dar problemele sportive nu au stat cum ne-am dorit, focusul a fost pe acest lucru. Acum, după ce setăm lucruri sportive, trebuie să setăm și ieșirea din insolvență”, a declarat Andrei Nicolescu la Radio Gold FM.

Zeljko Kopic a ajuns la Dinamo la finalul anului trecut, în locul lui Ovidiu Burcă, într-un moment în care nimeni nu mai spera că alb-roșii se pot salva de la retrogradare.

Ilie Dumitrescu: ”Kopic trebuie felicitat!”

Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă pentru Zeljko Kopic, pentru felul în care tehnicianul croat și-a făcut treaba pe banca lui Dinamo.

Componentul Generației de Aur consideră că antrenorul merită toate felicitările pentru felul în care a gestionat situația clubului din ”Ștefan cel Mare”.

A venit Kopic și și-a îndeplinit obiectivul. Eu nu-i mai dădeam nicio șansă lui Dinamo în iarnă. Kopic și-a făcut treaba foarte bine, trebuie felicitat pentru cum a gestionat situația”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!