Esecul operatiunii "viitorul voluntar"! Ce i s-a intamplat lui Gica Hagi dupa ce a vrut sa-l ajute pe Becali sa iasa din puscarie:

Esecul operatiunii "viitorul voluntar"! Ce i s-a intamplat lui Gica Hagi dupa ce a vrut sa-l ajute pe Becali sa iasa din puscarie:

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Contractul dintre academia de fotbal al lui Gica Hagi si penitenciarul Poarta Alba nu aduce beneficiile asteptate de fostul capitan al Generatiei de Aur.

Hagi a semnat o intelegere cu administratia penitenciarelor, cu scopul de a-i facilita patronului Stelei un trai mai bun in regimul de detentie, dar s-a trezit cu zeci de puscariasi inutili pentru complexul sportiv de la Ovidiu.

In baza contractului semnat in iarna, penitenciarul Poarta Alba trimite zilnic intre 10 si 20 de detinuti, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor, insa printre ei nu se poate afla, deocamdata, si Gigi Becali.

Patronul Stelei are probleme serioase de sanatate, asa ca, desi beneficiaza de un regim deschis la Poarta Alba, nu poate fi trimis la munca de catre conducerea inchisorii.

Becali insista sa fie eliberat pentru o perioada de trei luni pentru a beneficia de operatia de hernie de disc si refacerea dupa aceasta interventie chirurgicala intr-o clinica din strainatate, si nu intr-un spital ales de Administratia Penitenciarelor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea, trimis în judecată pentru trafic de influență în dosarul vizitei în SUA. Care sunt acuzațiile
BRAT
Modifică setările cookies