Eric de Oliveira Darius Olaru FCSB Superliga

Eric de Oliveira știe cine domină Liga 1: „Este cel mai bun din România, fără niciun dubiu!”

Fostul fotbalist emblematic de la Gaz Metan Mediaș și Pandurii Târgu Jiu a vorbit despre favoritul său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 23:05
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 23:11

Darius Olaru (24 ani) a avut o evoluție excepțională în acest playoff. În cele 6 meciuri pentru FCSB, mijlocașul central a marcat de două ori și a oferit 5 pase decisive și a ajuns la 4 goluri în acest sezon, oferind și 11 assist-uri. 

Prestația lui Olaru este apreciată și de fotul său coleg, Eric de Oliveira (36 ani). Brazilianul îl consideră pe jucătorul FCSB-ului cel mai bun fotbalist din România, peste Octavian Popescu (19 ani). 

Eric: „Nu trebuie să punem preisune pe umerii lui”

„Pentru mine, cel mai bun jucător din România este Darius Olaru, fără niciun dubiu. Un alt fotbalist care-mi place este și Ovidiu Bic de la Craiova, care a revenit din Israel. Reghe a avut nevoie de el și Ovidiu a dat tot ce e mai bun.

Octavian Popescu este extraordinar, dar ar trebui să avem răbdare cu el, nu trebuie să punem prea mare presiune pe umerii lui”, a declarat Eric de Oliveira pentru digisport.

De altfel, fostul fotbalist de la Mediaș și Pandurii este încântat că lupta la titlu s-a încins pe finalul sezonului. Eric nu are o favorită dintre CFR, FCSB și Universitatea Craiova, pentru că are prieteni la toate cele trei echipe care se bat pentru câștigarea campionatului. 

„Am mulți prieteni la echipe de top care se bat la titlu în Liga 1. Mi-aș dori să ia CFR Cluj titlul, pentru Yuri, mi-aș dori să ia FCSB titlul, pentru Iulian Cristea, Crețu și Olaru, mi-aș dori să ia Craiova pentru Căpățână, Bic, Nistor.

Până la urmă, e bine că se bat toate trei la titlu. Cel mai spectaculos fotbal este cel prestat de FCSB”, a mai spus Eric. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!