"Eram SINGURII care ne bateam cu Steaua la titlu, chiar daca arat eu mai a VAGABOND!" Ziua care a spulberat lupta la campionat:

"Eram SINGURII care ne bateam cu Steaua la titlu, chiar daca arat eu mai a VAGABOND!" Ziua care a spulberat lupta la campionat:

Vasile Miriuta a plecat de la CFR cu ochii in lacrimi.

Victoria cu 4-0 in fata celor de la CSMS Iasi a fost ultimul meci pe banca lui CFR al lui Vasile Miriuta. Acesta s-a despartit cu ochii in lacrimi de o echipa care, spune el, era singura care se putea bate cu Steaua la titlu in acest an.

"Din pacate e ultimul meci. Asta e viata, mergem mai departe. Mi-au dat lacrimile un pic. Cu toate ca arat eu asa mai vagabond, dar sunt si eu om. Normal ca emotiile cateodata te coplesesc mai ales ca plec de la un club unde m-am simtit sincer extraordinar de bine.

Eram singura echipa din Romania capabila sa se bata cu Steaua, daca era stabilitate si in iarna mai aduceam doi-trei jucatori de valoare. CFR va termina acolo sus, dar e foarte greu sa te bati cu Steaua, care are jucatori de valoare si are o stabilitate financiara.

Am semnat contract la Gyor pe doi ani si jumatate. Obiectivul meu pana la vara sa formez o echipa omogena si de la vara incolo sa iau campionatul viitor. Dinamo e echipa mea de suflet, o sa raman tot timpul suporter Dinamo indiferent unde voi fi. Daca Dinamo venea mai devreme, probabil m-as fi dus acolo", a spus Vasile Miriuta la conferinta de presa.

ASA ARATA CLASAMENTUL LIGII I ACUM

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies