OFICIAL Era turcilor la Ploiești! Petrolul și-a anunțat noul antrenor: ”Contract pe trei ani! Bun venit”

Ploiești Petrolul Mehmet Topal Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:50
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:50

Doi afaceriști turci au cumpărat recent Petrolul Ploiești, iar echipa ”lupilor galbeni” și-a schimbat deja antrenorul.

Era turcilor la Ploiești! Petrolul și-a anunțat noul antrenor: ”Contract pe trei ani! Bun venit”

Petrolul Ploiești a anunțat pe rețelele social media că Mehmet Topal, fostul jucător de la Beșiktaș, Fenerbahce și Galatasaray este noul antrenor al clubului. 

”Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al 

Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul centenar! Bun venit, Mehmet Topal!”, se arată în comunicatul emis de ”lupii galbeni” pe rețelele social media.

Petrolul Ploiești a revenit în Superliga României la finele sezonului 2021-2022, după ce a promovat de pe primul loc cu Nae Constantin antrenor.

Prahovenii au câștigat de patru ori titlul în România și de trei ori Cupa României. Ultima Cupă câștigată a fost în sezonul 2012-2013, pe vremea când antrenor era Cosmin Contra.

Petrolul Ploiești se transformă! Primele mutări rezolvate de turci

„Alături de Topal vor mai fi un secund, un preparator fizic și un analist video. Staff-ul va fi completat cu doi secunzi români, Laurențiu Marinescu și Florin Stângă, plus antrenorul portarilor, Cătălin Grigore. Așteptăm momentan viza pentru unul dintre membrii staff-ului pentru a veni împreună în România, zilele imediat următoare, până în week-end.

Vă spun sincer că nu am stabilit nimic pe acest subiect. Focusul a fost momentan pe clarificarea situației lui Gicu Grozav. Ne-am înțeles să continue la Ploiești, urmează să și semneze contractul.

(...)

Vicepreședinte va deveni Pertev Onguner, un fost baschetbalist. El deține și o companie de impresariat sportiv, a mai lucrat în fotbal până acum. Prin el s-au și făcut discuțiile din iarnă”, a spus Fogarassy, într-un interviu acordat pentru site-ul sportpesurse.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!