Steaua Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Superliga

Emotii pentru Reghe, la revederea cu Becali: "Va dati seama, nu ne-am mai vazut de un an!" Ce transferuri i-a promis Gigi:

Vezi ce a spus Reghecampf dupa Steaua 2-2 Pandurii, meci in care Piovaccari a fost eliminat in prima repriza, gorjenii revenind de la 0-2 la 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 23:15
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 23:24

Reghecampf l-a certat indirect pe Piovaccari, cel care a luat 2 galbene intr-un minut si a fost eliminat in prima repriza.

"Nu avea voie sa faca asemenea greseli, a lasat echipa in 10 oameni, era mai greu. Stiam cava fi imposibil sa rezistam pentru ca erau in teren jucatori care nu prea au jucat.", a spus Reghe despre greseala italianului, ce le-a permis Pandurilor sa revina de la 2-0 pentru Steaua si sa faca 2-2, rezultat cu care s-a si terminat meciul.

Despre greseala de la primul gol al Pandurilor: "Cand conduci cu 2-0 si incepi atat de bine, e pacat, aveau nevoie de acest rezultat pentru moralul lor. I-am scos pe Keseru si pe Iancu pentru ca aveau si ei galben. I-am bagat pe Varela ca sa avem consistenta in aparare, din pacate am luat un gol pe o greseala grava."

Ce le-a spus jucatorilor inainte de meci: "Le-am spus jucatorilor ca nu o sa putem construi pentru ca nu aveam cu cine, Filip si Neagu nu erau pregatiti complet. Rapa trebuia sa joace cu Nita si acesta sa dea minge lunga dar asta e."

Ce i-a promis Becali: "Revederea cu Gigi a fost emotionanta, nu il mai vazusem de un an. A spus si dansul ca o sa aduca 3 jucatori dar nu este asa usor sa ii luam. O sa asteptam pauza de vara si atunci vedem ce transferuri vom reusi sa facem."

Modifică setările cookies