GALERIE FOTO Emoții pentru FCSB! Darius Olaru a ieșit accidentat, iar Târnovanu a acuzat și el dureri

Stefan Tarnovanu Darius Olaru FCSB sepsi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:50
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:52

Ștefan Târnovanu (22 de ani) și Darius Olaru (25 de ani) au acuzat probleme medicale pe parcursul meciului cu Sepsi.

În minutul 75 al meciului de pe Arena Națională, Sepsi a expediat doar al doilea șut pe poartă, prin Alexandru Tudorie. Atacantul lui Sepsi a trimis în diagonală, însă Ștefan Târnovanu s-a întins și a prins.

Emoții pentru FCSB! Darius Olaru a ieșit accidentat, iar Târnovanu a acuzat și el dureri

Totuși, imediat după intervenție, Târnovanu s-a întins pe gazon și a părut să acuze probleme musculare. Staff-ul medical a intrat pe gazon și i-a oferit îngrijiri, momente în care Andrei Vlad a fost trimis la încălzire.

După câteva zeci de secunde în care și staff-ul lui FCSB întreba dacă Târnovanu mai poate continua, portarul vicecampioanei s-a ridicat și a făcut semn că rămâne pe teren.

De asemenea, Darius Olaru a ieșit accidentat în minutul 85, fiind înlocuit de Joonas Tamm. Mijlocașul lui FCSB a acuzat în mai multe rânduri dureri pe finalul jocului, iar în cele din urmă a fost schimbat.

În cazul în care cei doi ar avea probleme serioase, accidentările ar veni într-un moment cum nu se poate mai rău. Pentru FCSB urmează startul play-off-ului, iar ambii au șanse importante să fie și în lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din această lună.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!