Elena Udrea:"Cand ma uit la meciuri impreuna cu sotul meu se aud numai BEEP-uri prin casa, cand da Steaua gol se linistesc lucrurile!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Martie 2008, 18:56
"CE SE AUDE IN CASA NOASTRA TREBUIE CENZURAT”

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Elena Udrea a spus in emisiunea Happy Hour cu Catalin Maruta ca se uita la meciuri de fotbal alaturi de sotul ei. “Nu prea stiu eu asa de bine sa dansez. Am facut multe greseli si la Dansez pentru Tine dar lumea nu a vazut. Imi place sa ascult muzica dar cu dansul mai usor. Nu sunt asa de priceputa. Imi place sa stau pe net, am si blog. Imi place gimnastica la fel ca fotbalul. Ma uitam la Nadia Comaneci.  Fotbalul e de baza la noi in familie. Sotul tine cu Steaua. Nu vreau sa imi amintesc ce e in casa cand sunt meciuri. Cand ne uitam la fotbal in casa se aude numai un BEEP. Ceea se aude la noi in casa trebuie cenzurat. Nu am ce sa fac sa il stapanesc. Saptamana trecuta pana nu a dat Steaua gol de 2-1 nu se putea discuta cu el. A dat primul gol, apoi al doilea si injuraturile si-au mai pierdut din intesitate”, a spus Elena Udrea.

Citeste si:

Steaua

udrea

Guvernul va adopta o nouă OUG care modifică "Ordonanța lăcomiei". Ce se va întâmpla cu ROBOR
BRAT