El poate fi urmatorul SUPER DAN la Steaua! Pustiul de milioane la care Gigi si Reghe se uita in 2012

Steaua alexandru dan pandurii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Iunie 2012, 15:50
Data actualizarii: Duminica 17 Iunie 2012, 15:45

Steaua a alergata din greu in munti de preparatorul fizic german adus de Reghe. La finalul sezonului, trebuie sa ajunga in Champions League, unde vor iar sa joace cu Real, Barca, Arsenal sau Bayern!

Pentru a fi gata sa se bata la titlu, Reghe mai vrea doar un jucator pentru rolul refuzat de Wesley in Ghencea.

Nu mai gaseste nimic la Pandurii, echipa care a trimis nume importante la Steaua in ultimii ani. Gabi Matei, Chiriches si Pintilii sunt loviturile date de Steaua lui Grigoras in ultimul an.

Pustiul Alex Maxim se pregateste si el sa coste milioane in vitioarea perioada de transferuri. Si mai e cineva! Un transfer pe care nici macar Steaua nu stie ca o sa-l faca este cel al mijlocasului defensiv Alexandru Dan! Internationalul de juniori tocmai a semnat cu Pandurii pe 5 ani si este considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori la categoria sa de varsta.

Jucatorul de 18 ani, care poate juca si in aparare, face parte din planul de start al lui Grigoras in 2012. Daca previziunile in ceea ce-l priveste sunt confirmate, pustiul crescut la Muresul Deva poate face intr-un an pasul direct in Champions League!

Sursa foto:Glasul Hunedoarei

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!