El e cel mai tare transfer al Stelei din aceasta iarna: "Poate sa ne aduca titlul!" Omul in care stau sperantele de milioane ale lui Becali

El e cel mai tare transfer al Stelei din aceasta iarna: "Poate sa ne aduca titlul!" Omul in care stau sperantele de milioane ale lui Becali

Stelistii isi pun mari sperante in revenirea lui Alibec. 

Chiar daca Steaua il asteapta pe Rusescu, oficialii vicecampioanei il asteapta cu mai mult interes pe Denis Alibec. Atacantul a trecut peste accidentari si trage tare in cantonament pentru a reveni la forma care l-a consacrat. Duckadam crede ca Alibec poate fi "transferul" de titlu al Stelei din aceasta iarna. Dica are mare nevoie de el. Gnohere e suspendat in primele 3 etape din 2018. 


"Alibec a fost un transfer bun, ne-a ajutat foarte mult la inceput, cand ne-am calificat in Europa League, a facut jocuri foarte bune. Apoi a fost problema medicala, apoi nu i-a mai iesit jocul.

Este constient ca trebuie sa faca o pregatire foarte buna si sa redevina cel in care ne-am pus speranta. Eu cred ca Alibec ne poate ajuta foarte tare in lupta pentru titlu.

Gnohere este o pierdere in primele 3 etape, dar dupa pregatire, Alibec a fost adus ca acel varf titular care sa marcheze goluri. Cred ca se va simti mai putin lipsa lui Gnohere. Este o pierdere, puteam sa ii folosim pe amandoi, iar acum in primele etape este o pierdere", a spus Duckadam la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies