Denis Alibec Helmuth Duckadam Steaua Superliga

El e cel mai tare transfer al Stelei din aceasta iarna: "Poate sa ne aduca titlul!" Omul in care stau sperantele de milioane ale lui Becali

Stelistii isi pun mari sperante in revenirea lui Alibec. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 11:05
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 11:09

Chiar daca Steaua il asteapta pe Rusescu, oficialii vicecampioanei il asteapta cu mai mult interes pe Denis Alibec. Atacantul a trecut peste accidentari si trage tare in cantonament pentru a reveni la forma care l-a consacrat. Duckadam crede ca Alibec poate fi "transferul" de titlu al Stelei din aceasta iarna. Dica are mare nevoie de el. Gnohere e suspendat in primele 3 etape din 2018. 


"Alibec a fost un transfer bun, ne-a ajutat foarte mult la inceput, cand ne-am calificat in Europa League, a facut jocuri foarte bune. Apoi a fost problema medicala, apoi nu i-a mai iesit jocul.

Este constient ca trebuie sa faca o pregatire foarte buna si sa redevina cel in care ne-am pus speranta. Eu cred ca Alibec ne poate ajuta foarte tare in lupta pentru titlu.

Gnohere este o pierdere in primele 3 etape, dar dupa pregatire, Alibec a fost adus ca acel varf titular care sa marcheze goluri. Cred ca se va simti mai putin lipsa lui Gnohere. Este o pierdere, puteam sa ii folosim pe amandoi, iar acum in primele etape este o pierdere", a spus Duckadam la Ora exacta in sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!