El e BRILIANTUL adevarat din Liga 1! Cifre de senzatie pentru Mutu si cel mai MARE REGRET din cariera! Motivul pentru care a semnat imediat cu Petrolul:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 18:09

	El e BRILIANTUL adevarat din Liga 1! Cifre de senzatie pentru Mutu si cel mai MARE REGRET din cariera! Motivul pentru care a semnat imediat cu Petrolul:

►ZI CU Mutu, miercuri 18:00, prezentare Zicu la Petrolul, in direct la Sport.ro!

Adrian Mutu este jucatorul celor de la Petrolul, intr-un an in care ploiestenii se lupta pentru titlu, pentru prima data dupa 49 de ani. 'Briliantul' a venit la Ploiesti ca sa fie parte la un moment istoric, pe care fanii il asteapta din 1966.

Cand a parasit Romania, acum 14 ani, Mutu a contribuit pe jumatate la titlul lui Dinamo din 2000. Tot o jumatate de sezon va avea la dispozitie s-o faca pe Petrolul - campioana.

Palmares:

- participare la EURO 2000 si EURO 2008 cu Romania

- 35 de reusite la nationala in 77 de meciuri

- un titlu si o Cupa cu Dinamo

- 2 Serie A cu Juventus (anulate din cauza scandalului Calciopoli)

- fotbalistul roman al anului de patru ori

- a jucat la: Fc Arges, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio

- Mutu are 35 de ani.

Pentru el sunt importante doua detalii, lucruri care l-au facut sa semneze rapid cu Petrolul: are sansa de a mai prinde un meci la nationala, asta daca va juca bine de tot la Ploiesti, iar daca va inscrie sub tricolor va deveni cel mai tare marcator all-time.

Al doilea motiv este un titlu de campion, trofeu de care il despart 14 ani. Atunci cand a iesit campion in Romania cu Dinamo era mileniul trecut... :)

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies