El e antrenorul pe care Dinu Gheorghe vrea sa-l aduca la Rapid: "Ma tenteaza, e o echipa mare!" Cine poate scapa echipa

El e antrenorul pe care Dinu Gheorghe vrea sa-l aduca la Rapid: "Ma tenteaza, e o echipa mare!" Cine poate scapa echipa

Rapid incearca sa supravietuiasca - clubul giulestean mai are doar 7 jucatori in lot!

Tehnicianul Cristian Pustai a declarat ca a primit propunerea de antrena echipa Rapid Bucuresti din partea lui Dinu Gheorghe, care este aproape de a prelua conducerea clubului giulestean.

"Am primit o propunere din partea clubului Rapid. Desi poate ca este cam mult spus propunere. Au fost niste discutii telefonice cu domnul Dinu. Dansul mi-a spus ca sunt dorit acolo, dar deocamdata nu se poate vorbi de o intelegere, acord sau altceva. Este mult prea devreme, ar trebui sa ne vedem, lucru pe care probabil il vom face dupa sarbatori, daca dansii vor mai fi interesati de serviciile mele", a declarat Pustai pentru MEDIAFAX.

Antrenorul nu se teme de situatia grea in care se afla clubul Rapid, afirmand ca nu i-a fost niciodata frica de munca. "Propunearea de a antrena Rapidul este tentanta pentru oricine, inclusiv pentru mine, bineinteles. Rapidul este un club din Capitala, cu traditie, cu palmares si mi-ar placea sa antrenez acolo, dar deocamdata este devreme sa vorbim despre asta. Este clar ca misiunea va fi grea la Rapid, pentru ca salvarea de la retrogradare in conditiile de acum echivaleaza cu obtinerea unui loc in cupele europene. E greu si pentru ca nu exista un lot de jucatori si nu stii cine vine. Dar mie nu mi-e frica niciodata de munca. Vom discuta dupa sarbatori", a adaugat el.

FC Rapid este pe ultimul loc in Liga I si mai are sapte jucatori in lot, dupa ce majoritatii fotbalistilor le-au fost reziliate contractele. Echipa a incheiat turul campionatului cu Marian Rada pe banca tehnica.

Pustai a antrenat ultima data echipa ASA Targu Mures.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies