Ei viseaza in fiecare noapte sa devina eroi la Dinamo! Sunt copiii care pot fi trimisi sa joace in Liga 1 daca nu se rezolva problema de la prima echipa

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 20:10
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 20:27

Dinamo ar putea fi salvata de juniori, in cazul in care fotbalistii lui Multescu nu primesc acceptul de la DSP sa joace.

Daca jucatorii lui Multescu nu primesc aviz pozitiv de la DSP sa joace, juniorii sub 19 ani sunt gata sa intre ei pe teren. Ahmed Bani a marcat deja pentru Dinamo, in meciul de la Clinceni! Fiecare junior a fost testat! 

La antrenamente trag tare la gandul ca debuteaza in Liga 1!

"E surprinzator sa se ajunga la o asemenea decizie, dar in situatiile dificile ne rezumam la solutii dificile", a declarat Ahmed Bani pentru PRO TV.

Juniorii viseaza in fiecare noapte ca devin eroi la echipa mare!

"Va dati seama ca este o bucurie pentru noi daca s-ar intampla. Nu suntem pregatiti 100% fizic, dar cred ca determinarea si ambitia isi vor spune cuvantul", a spus Deniz Giafer.

"Noi am fi fericiti ca am putea debuta la echipa mare", a recunoscut si Ely Ionescu.

Micii dinamovisti trebuie sa joace sambata semifinala din Liga Elitelor! Daca ii cere echipa mare, la semifinala merg cei de la U17.

"Ei de mici au fost crescuti in spiritul lui Dinamo si au o atitudine foarte buna pe teren. Tinand cont ca sunt dinamovisti, au sangele alb-rosu in vene", a spus Mihai Dobre.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!