"Armata de VIKINGI" cu care Dan Petrescu vrea sa dea lovitura anului in Liga I: "Asta a facut si la Urziceni si a luat titlul!"

"Armata de VIKINGI" cu care Dan Petrescu vrea sa dea lovitura anului in Liga I: "Asta a facut si la Urziceni si a luat titlul!"

Au experienta bogata in Liga I, sunt fosti capitani de echipa, iar Dan Petrescu a demonstrat ca stie sa restarteze jucatori atunci cand nimeni nu se mai asteapta.

Dan Petrescu a surprins pe toata lumea odata cu venirea sa la ASA Targu Mures. Lista de transferuri a fost neasteptata. A ales sa ii dea drumul lui Bumba, pustiul de nationala, la Hapoel Tel Aviv, si a adus in schimb veterani din Liga I.

Varga, Brandan, Maftei, Banel Nicolita sunt cateva dintre numele cu care Dan Petrescu si-a intarit "armata Vikingilor" de la ASA Targu Mures in aceasta vara.

Dan Alexa de la Timisoara spune ca ASA va fi si mai puternica acum, in ciuda plecarilor de la echipa. Dan Petrescu a folosit acelasi plan si la Urziceni si i-a iesit.

"Targu Mures s-a intarit foarte bine, au adus un antrenor de top, jucatori cu mare experienta. Foarte multi dintre jucatori sunt fosti capitani de echipa si asta este un lucru foarte important."

"Filosofia lui Dan Petrescu este sa se inconjoare de fosti capitani, asta a facut si la Urziceni cand a luat campionatul. Asta va avea un cuvant foarte greu de spus. Steaua are avantajul traditiei, dar nu cred ca e favorita certa. ASA va fi si mai puternica acum", a spus Alexa la Sport.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Moderna speră ca o a treia doză, suplimentară, pentru vaccinul său împotriva Covid-19 să fie disponibilă în toamnă
BRAT
Modifică setările cookies