Gigi Becali Dumitru Dragomir Steaua Superliga

"Ei doi vor face bani multi" TUNURILE de milioane pe care Becali le are in lotul Stelei! Pariurile pentru care e gata sa RISTE TOT

Steaua - Partizan poate fi duelul soc pentru trupa lui Radoi in turul III din preliminariile Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 14:56
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 14:58

Dumitru Dragomir spune ca nu isi face mari probleme in privinta lui Partizan. Steaua are forta in acest moment sa treaca de sarbi:

"Meci greu pentru Steaua, dar trece de Partizan. Fotbalul nostru este peste cel din Serbia. Ce ne recomanda? Saracia de la noi si de la ei. Daca revine si Alcenat, se schimba un pic lucrurile. Daca au cheltuit bani cu el si e singura valoare certa alaturi de Tade. Imi place Tade. Steaua poate sa fie o echipa iar valoroasa."

Fostul sef al Ligii garanteaza ca odata cu intrarea lui Alcenat in prima echipa a Stelei, dupa ce va reveni de la Gold Cup, lucrurile se vor schimba in bine:

"Cu Alcenat echipa arata mai bine fata de celelalte echipe romanesti si ce am mai vazut in cupele europene. Dupa parerea mea, Becali sa nu mai ia nimic, dar sa lase echipa sa se lege. In atac mai au variante. Nu au un jucator de pasa finala pentru speriatii astia din fata. Ei fug binisor, dar daca nu se intalnesc cu mingea... Prin Europa sunt foarte scumpi astfel de jucatori"

Dragomir nu e incantat de Hamroun nici dupa meciul cu Trencin. Dar e sigur ca Steaua va scoate milioane in viitor de pe urma lui Stanciu si a lui Cojocaru:

"Nu imi place niciunul deosebit. Imi place Alcenat, imi place Cojocaru, va fi unul dintre marii portari ai lumii, daca acum joaca asa, imi place Popa, dar nu are un jucator care sa il puna in valoare. Nu imi plac absolut fundasii de valoare."

"Vreau sa il vad pe Hamroun la alte 4, 5 jocuri titular daca poate sa joace cum a facut-o acum. Nu ma entuziasmez dupa un joc."

"Imi place Stanciu. El si portarul Stelei vor face bani multi. E jucatorul de pasa finala, e singurul capabil din toata echipa aceea"

"Venirea lui Hamroun nu poate sa-l trezeasca pe Chipciu. Chipciu e peste Hamroun, doar ca trece printr-o pasa proasta. Chipciu este un fotbalist recunoscut.", a declarat Dragomir la Sport.ro

Modifică setările cookies