Superliga

Efectele "Cazului Radoi"! Stefan Beldie scrie despre ce se poate intampla pe banca Stelei dupa pariul facut de Gigi Becali

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 11:33
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 12:04

In momentul de fata, eu nu sunt total convins ca Mirel Radoi va sta pe banca Stelei la meciurile din campionat. Mai degraba, cred ca va sta in tribuna si va tine legatura cu cei de pe banca in limitele permise de tehnologie. E un simplu gand. Nu ma bazez pe vreo informatie concreta, ci pe felul in care-l percep eu pe Radoi.

Desi domnul Argaseala afirma cu maxim tupeu ca ar trebui sa ne fie rusine tuturor celor care indraznim sa contestam prezenta lui Radoi pe banca, cred ca lui Radoi insusi ii este rusine ca se confrunta cu aceasta situatie. Iar daca nu-i este rusine in cel mai curat sens al cuvantului, sunt convins ca situatia in sine ii este profund neplacuta.

Felul sau de-a fi, atat cat poate fi intuit din iesirile publice, indica un om care nu se poate impaca prea usor cu gandul ca dribleaza sfidator un regulament clar.  Normal, are de partea sa gandul ca multi dintre antrenorii care-i ironizeaza postura ar fi facut la fel in locul sau. Pe de alta parte, aceasta nu este vreo super consolare pentru un tip cu personalitate – respectivii nu sunt Radoi, doar el este Radoi.

Probabil ca vorbele lui Mircea Lucescu reprezinta cel mai important sprijin pentru el, chiar daca, in mod evident, aceste vorbe sustin neregula evidenta.

Totusi, daca Radoi va sta pe banca Stelei, 3 lucruri neluate in calcul s-ar putea intampla.

Mai multe pe 3surse.ro - CLICK AICI

Modifică setările cookies