Liga 1

Becali, dat pe SILENT in "era Ilie Stan"! Edi Iordanescu il ataca pe Gigi! Motivul rupturii dintre Stan si patronul Stelei:

Fostul secund al Stelei recunoaste ca Gigi Becali se implica la echipa si ca ii dadea sfaturi lui Ilie Stan.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Martie 2012, 08:41
Data actualizarii: Joi 29 Martie 2012, 08:48

Daca Ilie Stan a preferat sa nu comenteze dupa plecarea de la Steaua, secundul lui, Edi Iordanescu spune lucrurilor pe nume despre ultima schimbare de pe banca tehnica din Ghencea. Fiul lui Anghel Iordanescu nu ascunde faptul ca l-a auzit pe Iliesta vorbind cu Gigi Becali despre alcatuirea echipei si tactica, dar sustine ca patronul Stelei n-a sunat niciodata pe banca tehnica in timpul meciurilor.

"Eu nu ma ascund dupa cuvinte. Altii n-au reusit in doua-trei mandate, cat am reusit noi intr-unul. Ce spunea la televizor, Gigi aia facea. Ce a acceptat sau n-a acceptat Ilie Stan e treaba lui. Eu l-am auzit de doua ori pe Ilie vorbind la telefon cu patronul si am plecat. N-am vrut sa asist la astfel de discutii. Prima conditie a lui Ilie a fost sa nu mai stea pe banca Mache (n.r. - Marius Ianuli, nepotul lui Gigi, "responsabil" cu preluarea telefoanelor din loja). Eu nu aveam telefonul la mine, nici Ilie", spune Edi Iordanescu in Evenimentul Zilei.


Modifică setările cookies