Liga 1

Edi Iordanescu DEZVALUIE de ce sufera echipa lui Becali! Planul SECRET pe care il are secundul Stelei daca tatal lui va fi manager in Ghencea:

Edi Iordanescu spune ca Steaua sufera la multe capitole si dezvaluie ce va face daca tatal lui va deveni magaerul echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2011, 07:59
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2011, 08:05

"Am gasit o echipa apasata, care a obtinut niste rezultate slabe, un grup la care trebuie sa se lucreze la capitolul mental. Eu am avut o perioada in care am acumulat din punct de vedere teoretic, am participat la multe cursuri si am incercat sa ma perfectionez in meseria asta. Chiar inainte sa revin la Steaua imi dadusem acordul pentru a antrena un club din liga a doua. Inainte de asta au mai fost doua discutii, cu Gigi Becali si Roni Levi, in care mi-au propus sa ma intorc. Insa Ilie Stan a fost cel care a avut cele mai bune argumente. A contat si prietenia dintre noi, desigur. Totusi, mandatul meu la Steaua va fi ultimul in care voi fi secund", spune Edi Iordanescu in ProSport.

Iordanescu junior recunoaste ca numele Steaua si-a pierdut din rasunet in ultimii ani si spune ca asta trebuie sa se schimbe urgent, iar asta trebuie sa inceapa cu revenirea in Ghencea. "In momentul in care echipa a plecat de acolo, Anghel Iordanescu a facut tot ce a depins de el pentru a putea facilita intoarcerea. Sigur, noi vrem acasa! Vrem suporterii Stelei aproape, vrem stabilitate, insa depinde de conducere", spune Edi, care recunoaste ca viitorul lui se va schimba daca Anghel Iordanescu vine manager in Ghencea. "In momentul in care el va semna, eu voi pleca! Am muncit si am studiat prea mult pentru meseria asta si nu vreau sa apara interpretari si speculatii care sa-mi afecteze viitorul", spune Iordanescu jr.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies