OFICIAL Echipa din Superligă care a transferat în ultima zi de mercato 7 fotbaliști din Nigeria și Ghana!

Joseph Godwin Cristian Hossu Ghana Nigeria UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 13:38
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 13:39

Acțiunile de scouting ale clubului din România, desfășurate anul trecut în Africa, au dat roade.

UTA a transferat în ultima zi de mercato nu mai puțin de șapte fotbaliști din Nigeria și Ghana, după ce anul trecut clubul din Superliga a organizat împreună cu agentul Cristian Hossu mai multe acțiuni de scouting pe continentul african, scrie Sport Arad.

”Am muncit până aseară la 11 la transferul jucătorilor, mai departe așteptăm să se elibereze permisele de muncă pentru ei. Din acel moment aplicăm și pentru viză, cred că într-o lună, o lună și jumătate ar trebui să-i vedem pe toți la UTA. 

Patru dintre cei șapte nou-veniți ”sunt jucători de națională, în Ghana sau Nigeria”

Trei dintre ei am fi vrut să-i dăm împrumut la Pecica, dar nu am reușit acest lucru ieri, timpul fiind foarte scurt. Eu, care i-am văzut pe viu, pot spune că sunt fotbaliști talentați, de viitor, cu dorință de a-și demonstra calitățile și în fotbalul european. 

Patru dintre ei sunt jucători de națională, în Ghana sau Nigeria, eu cred că UTA face o investiție sigură pentru viitor”, a declarat Hossu pentru publicația locală citată.

Cine sunt cei șapte fotbaliști transferați de UTA

Cei șapte africani așteptați să ajungă la Arad în perioada următoare sunt ghanezii Blessing Kwame Boateng (fundaș dreapta /  fundaș central, 2002), Fred Nortey (fundaș stânga, 2001), Daniel Bruce Nortey (mijlocaș lateral, 2004) și Emmanuel Dogbey (atacant, 2003) și nigerienii Franklin Agha (fundaș stânga, 2003), Nasiru Abdullahi (mijlocaș defensiv, 2003) și David Avulumun (mijlocaș defensiv, 2003), conform Sport Arad.

Anul trecut, în toamnă, UTA l-a transferat pe atacantul nigerian Joseph Godwin (foto, 19 ani și 2,03 metri înălțime), care deja a debutat la prima echipă, dar a fost împrumutat în această iarnă la Gloria Buzău, în Liga 2.

Foto: Sport Arad

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!