"Echipa de acum se apropie ca joc cu marea echipa a Stelei!" O fosta glorie din Ghencea ii vede un viitor frumos lui Reghecampf

"Echipa de acum se apropie ca joc cu marea echipa a Stelei!" O fosta glorie din Ghencea ii vede un viitor frumos lui Reghecampf

Echipa lui Reghecampf este laudata de o fosta glorie din Ghencea.

Fostul mijlocas al Stelei, Iosif Rotariu, considera ca echipa de acum se apropie ca joc de marea echipa a Stelei care a cucerit 2 trofee europene la mijlocul anilor '80, atingand inca o semifinala si o finala in cea mai importanta competitie europeana la nivel de cluburi.

"De cand a venit Reghecampf la Steaua, echipa incepe sa se apropie ca joc de marea echipa a Stelei. Pana sa ajunga la performantele acelei echipe mai are un drum destul de lung. La ora actuala Steaua da multi jucatori la echipa nationala, inseamna ca la Steaua se lucreaza foarte bine, iar meritul cel mai mare il are Reghecampf.", a spus Rotariu.

Acesta este surprins de succesul lui Reghecampf la Steaua insa ii prevede un viitor frumos:

"Nu e usor sa gestionezi cu multi jucatori de nationala, pentru ca au mofturile si tabieturile lor. Dar Reghecampf a reusit, a impus respect, disciplina. Jucatorii care au iesit din tipar au stat pe banca. Se vede disciplina si munca depusa. Nu ma asteptam sa aiba aceste performante. Mi se pare extraordinar ca e atat de tanar si a reusit sa se impuna mai ales la un club ca Steaua. E 100% meritul lui, ii prevad un viitor foarte frumos"
, a spus Iosif Rotariu pentru Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies