"E un copil! Nu intelege niste lucruri!" Cum il face praf Arlauskis pe Cojocaru si de ce ii CRITICA pe jucatorii Stelei dupa ce a plecat

"E un copil! Nu intelege niste lucruri!" Cum il face praf Arlauskis pe Cojocaru si de ce ii CRITICA pe jucatorii Stelei dupa ce a plecat

Arlauskis a asteptat sa plece de la Steaua ca sa vorbeasca deschis despre problemele din Ghencea.

Lituanianul a semnat cu Watford, echipa promovata in Premier League, si si-a luat adio de la Steaua cu cateva sfaturi si critici fata de fostii sai colegi.

Cojocaru a fost facut praf de Arlauskis: "Cojocaru nu arata ca un copil, dar in mintea lui e un copil. Am vorbit de multe ori cu el si am vazut cum gindeste. El are calitati si depinde doar de el daca se va impune si daca va munci serios. Acum nu il vad numarul unu la Steaua. Atitudinea lui fata de fotbal si fata de antrenament nu este una corecta. Nu intelege niste lucruri in viata si in fotbal. Trebuie sa vii in fiecare zi pregatit 100% si sa muncesti."

Nici ceilalti jucatori nu au scapat de criticile portarului lituanian:

"Nu este doar Cojocaru. Multi fotbalisti de la Steaua cred ca daca au ajuns aici e suficient pentru ei. Ei cred ca vor juca aici 10 ani si vor fi multumiti", a spus Arlauskis la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies