"E ultimul meu derby cu Steaua. Va merge copilul meu de acum, ca eu m-am enervat! Cum sa te bucuri de un egal?"

Giani Kirita i-a facut praf pe jucatorii lui Rednic dupa egalul cu Steaua. Nu e suparat de rezultat, e suparat ca fotbalistii lui Dinamo s-au bucurat pentru ca s-au aparat sa scoata un egal in derby.

Giani Kirita a declarat la Sport.ro ca nu va mai merge la niciun derby de acum incolo. Isi trimite copilul sa vada meciurile lui Dinamo. El e dezamagit ca nu mai exita atitudine la clubul pentru care a scris istorie.

"Asta nu mai e fotbal. Chipciu mai avea putin si rata de pe linia portii. E ultimul meu derby. O sa-mi las copilul sa mearga de acum incolo, pentru ca eu m-am enervat. Dinamo nu a trecut de jumatatea terenului. Cum sa te bucurti ca ai scos un egal cu Steaua?"

"Dinamo, la lotul pe care il are si la campionatul nostru slab, ar trebui sa se claseze pe podium. Dar daca vrei echipa iti trebuie jucatori"

"Daca se bucura de un egal chinuit e grav. Pentru unii jucatori de acolo egalul asta poate semnifica ceva. Dar pentru noi, cei care am facut ceva acolo, nu semnifica nimic"

"De ce sa-l dai afara pe Marius Niculae? Nu avea nevoie de el? Cred ca Dinamo nu are nevoie de dinamovisti", a comentat Giani Kirita la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies