"E ultimul cuvant pe care-l mai vorbesc despre Dinamo!" Dan Nistor nu vrea sa mai vorbeasca de fosta sa echipa!

"E ultimul cuvant pe care-l mai vorbesc despre Dinamo!" Dan Nistor nu vrea sa mai vorbeasca de fosta sa echipa!

Fostul capitan al lui Dinamo a semnat cu Univeristatea Craiova.

Cel mai bun pasator din Liga 1 a parasit gruparea din Stefan cel Mare si a semnat un contract valabil pe 2 ani si jumatate cu Univ. Craiova. Acesta a vorbit despre situatia din ultimele zile, cand s-a vehiculat ca intelegerea era deja facuta inca din decembrie. De asemenea, Nistor a lamurit episodul legat de chipul sau pe autocar, care a disparut imediat dupa transfer (in octobmrie 2019, la insistentele fanilor, chipul lui Nistor a fost lipit pe autocar, alaturi de cel al lui Catalin Hildan).

"Eu cred ca este o lovitura foarte buna pentru Universitatea Craiova. La Dinamo au fost foarte multe probleme in ultimul timp... Legat de fata mea de pe autocar, sa stiti ca s-a dat jos inainte de meciul cu Botosani, ca sa nu existe nicio discutie. Apoi, legat de acest transfer, toti au zis ca m-am inteles inainte cu Craiova, e total eronat si fals, cei de la Dinamo si domnii de la Craiova s-au inteles inainte ca eu sa aflu. Si asta e ultimul cuvant pe care-l mai vorbesc despre Dinamo. Iubesc fanii lui Dinamo, ii voi iubi toata viata mea, dar acum sunt la Craiova si imi voi da viata la Craiova. Am venit sa castig titlul, cupa si sa particip intr-o cupa europeana", a spus Nistor la conferinta de presa.

Mijlocasul in varsta de 31 de ani va incasa 14.000 de euro lunar, acesta primind si un bonus de instalare de 120.000 de euro. La Craiova, Dan Nistor va evolua cu tricoul cu numarul 16.

Intrebat daca se considera dinamovist sau doar un fost jucator la Dinamo, Nistor a evitat un raspunns clar si a replicat: "V-am zis, Dinamo va fi in sufletul meu toata viata".

270.000 de euro a platit echipa din Banie pe transferul fostului capitan de la Dinamo, desi cota de piata a acestuia este de 1.1 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Încă 4 localități intră în carantină pentru 14 zile. Când intră în vigoare măsurile
BRAT

Modifică setările cookies