"E trist fara spectatori" Decizie de neinteles pentru stelisti! Astra isi interzice fanii la meciurile cu Steaua

"E trist fara spectatori" Decizie de neinteles pentru stelisti! Astra isi interzice fanii la meciurile cu Steaua

Astra a stabilit preturi mari la cele doua intalniri cu Steaua din aceasta saptamana. 

Clubul din Giurgiu a decis sa mareasca preturil biletelor, la 50 de lei pentru intalnirea din Cupa Ligii si la 100 de lei pentru meciul din campionat cu Steaua. Doar cei cu buletin de Giurgiu pot cumpara bilete pentru cele doua partide.

Ciprian Marica nu intelege decizia luata de clubul din Giurgiu, mai ales ca Astra nu e intre primele la capitolul spectatori, desi e pe primul loc in acest sezon.

"Eu cred ca stelistii sunt peste tot in tara, dar clar, nu mi se pare ok sa pui un astfel de pret la biletul de intrare. Decizia asta... mi se pare ca stadionul este facut pentru suporteri, indiferent de unde vin. Cel mai important lucru este ca stadionul sa fie plin, sa fie o atmosfera frumoasa.

Cat despre faptul ca pentru meciul de sambata un bilet costa o suta de lei, nu prea am ce sa mai spun. Mi se pare, totusi, repet, ca fotbalul fara spectatori este un fotbal trist. Si este pentru suporteri si e bine ca stadionul sa fie plin, nu gol”, a spus Ciprian Marica la conferinta de presa de dinaintea meciului din semifinalele Cupei Ligii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării a continuat şi peste noapte la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională
BRAT
Modifică setările cookies