"E o regula incorecta! E nedrept! Vom merge la TAS!" CFR Cluj ameninta Liga, dupa ce a aflat cate puncte poate pierde la finalul sezonului regulat

"E o regula incorecta! E nedrept! Vom merge la TAS!" CFR Cluj ameninta Liga, dupa ce a aflat cate puncte poate pierde la finalul sezonului regulat

Nu exista sezon in Romania fara o decizie luata de TAS. De aceasta data, cei de la CFR Cluj protesteaza, dupa ce Liga a anuntat ca va lua o decizie surprinzatoare la finalul sezonului regulat.

Potrivit lui Marius Mitran, directorul de comunicare de la Liga, cluburile care au pornit cu minus in acest sezon de campionat vor fi depunctate in realitate abia dupa injumatatirea punctelor de la finalul sezonului regulat.

Iuliu Muresan protesteaza fata de aceasta regula si ameninta ca se va duce la TAS ca sa-si faca drepatate.

"M-am minunat dupa ce am auzit ce au spus reprezentantii Ligii. Am dat telefoane, m-am interesat, cred ca acele declaratii au fost date in pripa. Eu am aflat ca nu va fi asa, dar nu pot sa certific asta 100%. Exista precedentul campionatului trecut, totusi, cand s-a inceput cu depunctarea. Am vorbit cu un oficial important din fotbal si m-a asigurat ca nu se aplica in play-off sau play-out."

"In plus, decizia de depunctare e executorie, astfel ca trebuie aplicata dinainte de startul campionatului. Ar fi o regula incorecta, e nedrept sa joci atatea etape fara sa stii ce se intampla. Vom merge la TAS daca depunctarea va fi introdusa dupa sezonul regulat", a spus Iuliu Muresan la DigiSport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies