"E o premiera pentru tara noastra!" Petrolul intra in randul marilor echipe din Europa! Dubla lovitura data astazi

Petrolul a facut astazi anuntul oficial

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 16:59
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 21:28

Balint poate sa stea linistit. Razvan Lucescu nu vrea sa-i ia locul la Craiolguta. Razvan Lucescu ii transmite Craiolgutei sa nu-l caute. Ramane la Ploiesti sa ia titlul.

"Nici nu are rost sa discut, eu sunt aici la Petrolul, acolo este un antrenor" spune Razvan Lucescu.

Premiera pentru Romania

Directorul executiv al FC Petrolul Ploiesti, Alexandru Crangu, a declarat intr-o conferinta de presa, ca Petrolul va incheia o polita de asigurare pentru toti fotbalistii din lot cu o firma britanica.

"In maxim doua saptamani FC Petrolul va incheia, in premiera pentru tara noastra, o polita de asigurare pentru toti fotbalistii din lot, care se va regasi intr-un produs furnizat de o firma din piata britanica", a spus Crangu.

Tot marti, la stadionul Ilie Oana, s-a parafat contractul de sponsorizare sportiva dintre FC Petrolul Ploiesti si Acibadem Hospitals Group. Contractul se intinde pe durata a un an, cu optiune de prelungire pentru inca un an, in baza acestuia jucatorii si staff-ul tehnic al echipei ploiestene urmand sa beneficiaze de tratament la spitalul de Medicina Sportiva si Ortopedie Acibadem Fulya din Istanbul.

Directorul Departamentului Sport Acibadem, Cagri Ilk, a declarat ca antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a avut un rol important in parafarea contractului: "Incepand de astazi avem un nou partener important, Petrolul, un club de mare traditie in fotbalul romanesc. Performantele din ultimii ani si imaginea deosebita afisata in tot acest timp ne-au facut sa ne alaturam acestui brand si suntem siguri ca am facut o alegere excelenta, ce se va concretiza printr-o colaborare la cel mai inalt nivel. Mircea Lucescu a avut un rol important in alegerea noastra. Mai in gluma, mai in serios, putem spune ca am ajuns parteneri ai familie Lucescu".

Antrenorul Razvan Lucescu s-a declarat s-a declarat multumit de colaborarea cu Acibadem. "Atat staff-ul tehnic, cat si jucatorii, ne vom simti mai in siguranta stiind ca in spatele nostru este cineva cu mare experienta la acest nivel medical", a declarat Lucescu.

Acibadem Hospitals Group are colaborari cu peste 40 de echipe din Europa, intre care Besiktas, Trabzonspor, Sahtior Donetk, Partizan Belgrad, TSKA Sofia, iar in Romania cu CFR Cluj, Dinamo si cu Federatia Romana de Gimnastica.

Modifică setările cookies