Liga 1

"E o porcarie! Unde ati vazut in 120 de ani de fotbal mondial asa ceva?" Decizia care poate duce Liga I in colaps

Dumitru Dragomir critica deciziile luate de LPF si cluburile din Liga I pentru schimbarea sistemului din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Februarie 2015, 13:23
Data actualizarii: Marti 03 Februarie 2015, 13:24

Liga I va trece pe modelul playoff-playout, va restrictiona transferurile jucatorilor straini, iar anul acesta 6 cluburi vor retrograda:

"Cand iei astfel de masuri, trebuie sa ai centre de copii si juniori, precum fac ungurii. Pai noi avem bani de jucatori de nationala? Noi facem jucatori de nationala, precum Szukala. Cred ca sistem competitional este o mare porcarie si o sa vedeti ca va fi un fiasco. Aia cu injumatatirea numarului de puncte cand ajungi in playoff - playout e ca dracu. Sau sa joci mai putin cu patru meciuri, pai unde ai mai vazut asa ceva? Elvetia a renuntat, Rusia a renuntat... nu merge cu sistemul asta"

"Mai devreme sau mai tarziu Liga va renunta. Nu poate sa mearga asa, e imposibil. Aici cluburile sunt vinovate. Conducatorii sunt vai de mama lor, nu mai sunt, patronii sunt in puscarii. Unde ati mai vazut in ultiii 120 de ani de fotbal un campionat unde au picat 6? De cand s-a infiintat fotbalul."

"Dupa parerea mea, campionatul va cadea foarte mult, banii pe drepturile TV se vor injumatati, pentru ca nu vor plati televiziunile pentru un campionat prost. Atata timp cat patronii sunt cu dosare penale, nu mai baga nimeni bani. Si fara bani nu poti avea valoare", a spus Dragomir.

Modifică setările cookies