Liga 1

"E 10-le perfect, Steaua avea nevoie de el". Unde a ajuns sa joace acum Tibi Balan, unul dintre cei mai talentati mijlocasi romani

►Tibi Balan, unul dintre cei mai talentati mijlocasi din fotbalul romanesc, a ajuns, la 33 de ani, sa joace pentru o nou-promovata din Liga a 2-a
►"E numarul 10 perfect, mi-a zis si Hagi sa-l iau", spunea Gigi Becali in urma cu 3 ani

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 10:34
Data actualizarii: Sambata 27 Septembrie 2014, 13:01

Considerat in urma cu mai bine de 10 ani drept un mare talent al fotbalului romanesc si transferat imediat de Rapid, Tibi Balan a avut un start greu de cariera. A jucat doar cateva meciuri pentru formatia de langa Podul Grant, pentru ca mai apoi, in 2002, sa treaca la echipa "vecina" - Sportul.

Inceputul greu al lui Tibi Balan s-a transformat insa, de-a lungul anilor, intr-o constanta dezamagire pentru talentatul mijlocas.

Cu sezoane alternante la Sportul, Tibi Balan a bifat peste 150 de partide pentru formatia din Regie, pentru ca in sezonul 2008/2009 sa ajunga sa ridice trofeul Ligii I cu Unirea Urziceni.

Balan a fost imediat propulsat, desi tarziu, la Steaua, unde Gigi Becali il anunta deja, in stilu-i caracteristic, drept viitorul star al echipei. Tibi Balan n-a confirmat insa niciodata asteptarile fanilor sau ale patronului, iar finalul carierei pare sa fie unul destul de dezamagitor pentru el.

Trecut anul trecut si pe la Rapid, mijlocasul a ajuns acum la FC Voluntari, formatie abia promovata in Liga a II-a.

Balan a semnat un contract cu FC Voluntari, insa va mai avea de asteptat pana sa debuteze, forma sa fizica fiind una destul de slaba.

FC Voluntari se afla in acest moment pe locul 4 al Seriei intai, cu 6 puncte din 12 posibile. Formatia lui Ilie Poenaru va juca cu FC Dorohoi.

Modifică setările cookies