'E la fel de bun ca Vlad Chiriches!' DRAMA pentru omul pe care Reghe credea ca-l vinde cu 10 mil! Accident grav de masina

Ghinioanele nu se mai termina pentru el! Trebuia sa fie noul Chiriches la Steaua, insa n-a reusit in niciun moment sa-l convinga pe Reghecampf si a fost cedat, in iarna!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 18:36
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 18:58

Doru Bratu trece prin momente grele. A fost implicat intr-un accident serios de circulatie in noaptea de vineri spre sambata! Jucatorul a primit ingrijiri medicale de urgenta si va avea nevoie de o luna pentru recuperare, anunta Digisport.

Bratu, cedat in iarna de Steaua la Pandurii, are fractura de vertebre, insa viata nu-i este pusa in pericol, asigura surse medicale.

Fundasul central in varsta de 24 de ani, adus in Ghencea de Reghecampf pentru a-i lua locul pe termen lung lui Vlad Chiriches, n-a reusit sa se impuna la Steaua. A prins doar doua partide oficiale intr-un an si jumatate.

 

 

"Mi-a zis Reghe ca nu avem nevoie de nimeni daca va pleca Vlad Chiriches. Pai, il avem pe Doru Bratu. Mi-a spus Reghe ca e chiar mai bun Doru Bratu", suna anuntul lui Gigi Becali in momentul in care s-a pus pentru prima oara problema transferului lui Chiriches, la inceputul lui 2013.

Modifică setările cookies