Liga 1

"E capitan Tosca? Bai, Tosca, ba! Dupa ce a primit banderola a zis ca trebuie sa joace cu talente, mai smecherit" Ce zice Becali de viitorul lui Tudorie si jucatorul care l-a cucerit definitiv

Becali spune ca a facut bine cand l-a criticat pe Tosca, pentru ca acum joaca mult mai motivat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 15:48
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 16:03

Acesta a vorbit la Sport.ro despre capitanul Stelei, dar si despre Tudorie si Ovidiu Popescu, un fotbalist care a surprins in acest sezon:

"Tudorie a fost trimis la echipa a doua ca aia e valoarea lui. E ceva corect sau incorect la fotbal? Daca nu ai valoare de prima echipa, te duci la echipa a doua. Daca vede antrenorul ca meriti, te ia iar. Ovidiu Popescu nu mai lipseste din echipa. Si-a gasit locul oriunde. A jucat mai bine fundas dreapta decat orice fundas dreapta. La mijloc nu a pierdut mingea. Gata, el e consacrat, e stelist-stelist."

"Eu mai am incredere in Tudorie, are un fizic, are calitati. Dar acum e de echipa a doua. El nu are cum sa nu devina fotbalist. E prea bine facut fizic"

"Uitati-va la Tosca. Imediat s-a ambitionat dupa ce m-am luat de el. I-am zis lui Reghe ca el e vinovat cu Tosca, pentru ca i-a dat banderola. A zis ca trebuie sa joace cu talente, mai smecherit. Bai, Tosca, ba. Nu poti decat cu munca. Si acum uite ce bine joaca. E capitan Tosca? Popa e capitan, lasa sudoare si sange pe teren", a spus Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies