'E bomba ATOMICA!' Steaua a gasit un jucator EXPLOZIV! Reghe a fost impresionat de el inca din cantonamentul de la Marbella! Marele pariu al Stelei

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Martie 2014, 22:05

	'E bomba ATOMICA!' Steaua a gasit un jucator EXPLOZIV! Reghe a fost impresionat de el inca din cantonamentul de la Marbella! Marele pariu al Stelei

A descoperit Reghecampf o adevarata bijuterie in Ghencea?

In afara jucatorilor transferati in luna ianuarie, Keseru si Bogatinov, la Steaua au mai surprins doua aparitii in primul stagiu de pregatire de la Marbella. Pustii Aldea (18 ani) si Valceanu (16 ani) au primit timp de joc la testele din primul cantonament, iar Reghe le-a promis ca nu vor fi singurele lor minute in echipa mare.

Daca primul a prins si al doilea avion de Spania, Valceanu a ramas la Bucuresti. Atacantul se pregateste sa imbrace tricoul Romaniei!

Valceanu l-a impresionat pe Reghecampf, insa antrenorul a fost convins de Constantin Galca, selectioner la U17, sa ii permita fotbalistului sa plece in pregatire alaturi de lotul national. Desi ar fi vrut sa-l aiba pe Valceanu din nou alaturi de vedetele Bourceanu, Tatarusanu, Chipciu sau Tanase, Reghe a cedat.

"Avem patru jucatori tineri pe care i-am luat din lotul echipei de juniori. Aldea, Gradinaru, plus Tarnovan, care a fost cumparat de la Viitorul si un copil de la Under 17, Robert Valceanu. Nici nu stiu cum sa-i spun, e bomba atomica! Sper sa faca fata la nivelul echipei noastre!", a spus Reghe despre Valceanu in urma cu doua saptamani.

La doar doua luni distanta, Reghecampf i-a dat lui Valceanu sansa de a debuta in Liga 1, iar pustiul nu a dezamagit. Acesta a reusit sa marcheze un gol la chiar primul meci pe prima scena a fotbalului romanesc, marcand senzational impotriva lui Gaz Metan, dintr-o lovitura libera de la 20 de metri.

EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies