Liga 1

Becali: "Dupa Steaua, vin Timisoara si Craiova. Dinamo are 230 de suporteri!" :)

"Dinamo are 230 de suporteri si inca 20, daca echipa merge bine", ii inteapa Becali pe dinamovisti. In plin scandal cu fanii, patronul din Ghencea spune ca fanii sunt bogatia unui club! VEZI DECLARATIA LUI BECALI:

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Martie 2009, 23:00
Data actualizarii: Marti 03 Martie 2009, 23:28

"Dupa Steaua, vine Timisoara sau Craiova, ca au suporteri! Nu Dinamo, ca Dinamo are 230 de suporteri! Si inca 20 cand merge echipa bine! Si daca nu merge sunt numai 22!", a spus Gigi Becali la Telesport.

Gigi Becali spune ca, daca fanii ii vor da 40 de milioane, atunci da echipa!

"Eu am spus mereu ca suporterii sunt bogatia unei echipe, suporterii Stelei inseamna toata tara asta. Steaua nu e a mea, si nu a lor, Steaua e un bun national. Sa vina suporterii cu banii, sa stranga 40 de milioane si daca imi cer sa plec, eu plec, dar trebuie sa iau banii", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali i-a raspuns astfel lui Cristi Borcea, cel care delcarase la Specialul Sport.ro ca ii place clasamentul cu Steaua pe locul sase si cu Dinamo pe primul loc!

Borcea a recunoscut insa ca si el a avut mereu probleme cu fanii si ca dinamovistii si stelistii s-au obisnuit cu performantele!

"Fanii Stelei si ai lui Dinamo au fost obisnuit cu performantele si de asta reactioneaza asa", a spus presedintele executiv al lui Dinamo la Sport.ro.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies