Liga 1

Eroarea de pe site-ul Stelei in anuntul ultimului transfer facut astazi in Ghencea

Transferul pustiului Rares Enceanu in Ghencea a nascut pentru o scurta perioada de timp un semn de intrebare. Va pleca Arlauskis? Legatura intre cele doua mutari a venit chiar de pe site-ul Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 15:03
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 15:38

UPDATE: Steaua a corectat pe site-ul oficial numarul cu care sustinea ca Rares Enceanu va juca: 94, si nu 24.

In articolul publicat de Steaua pe site-ul oficial care anunta transferul lui Rares Enceanu in Ghencea, clubul sustinea ca jucatorul va juca cu numarul 24. In fotografia de prezentare, tricoul nu are emblema.

Numarul 24 este al lui Arlauskis, jucator aflat in ultimele 6 luni de contract la Steaua. Despre o posibila plecare a lui Arlauskis de la Steaua s-a scris mult in ultimele luni. Mai multe cluburi ar fi interesate de unul dintre cei mai in forma jucatori din Liga I in acest sezon.

In urma cu cateva saptamani, impresarul sau, Leonid Istrati, sustinea ca jucatorul are oferte din Anglia, Rusia si Turcia.

"Are oferte, dar nu poate sa plece, pentru ca Steaua are nevoie de el si nu il transfera. Asa am fost anuntat si am convenit cu domnul Argaseala sa ne vedem dupa Sarbatori si sa dialogam asupra unei viitoare colaborari sau a unei viitoare plecari. Sincer, are oferte multe, dar, la ultima mea discutie aici, in Romania, jucatorul mi-a mentionat ca trebuie luata in calcul si varianta Steaua. Dar din vara. Ofertele sunt din Italia, Anglia, Rusia, Turcia. Sunt agenti care infrumuseteaza, dar eu nu sunt stilul acesta de agent. Sunt si echipe mari, si echipe mici. Sunt si echipe mici cu proiecte interesante, sunt si echipe mari care nu il vad ca prima optiune. Deci trebuie sa cantarim foarte atent", declara acesta.

Arlauskis a declarat in repetate randuri ca doreste sa ramana in Romania pana la finalul contractului si abia apoi sa negocieze o prelungire sau sa caute o intelegere mai avantajoasa. Nu a exclus insa ca in cazul unei oferte serioase de acum sa ia in calcul o eventuala plecare inca din iarna.

Modifică setările cookies