Dan Petrescu Gigi Becali Steaua Liga 1

Dupa Reghe, si Petrescu a dat TARCOALE: "L-a innebunit pe Lutu cu mesaje, a zis ca vine gratis" De ce l-a refuzat Becali

Gigi Becali a dezvaluit ca Dan Petrescu a insistat sa-i ia locul lui Galca la Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 21:42
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 21:42

Desi a promis ca nu mai intra in direct la TV, Becali a vorbit azi despre situatia antrenorului Stelei. Radoi vine din vara in locul lui Galca, desi Becali a fost curtat de Reghecampf si Dan Petrescu. Cei doi au insistat sa vina in Ghencea, insa Becali i-a refuzat. 

"Poate nu e etic sa il anunt pe Mirel Radoi acum, dar eu m-am tinut de cuvant fata de Galca. Eu i-am spus lui tot, nu am fost fals. I-am spus ca nu il schimb, ca isi va termina contractul. si daca aveam garantat 100 de milioane, nu il schimbam pe Costel. Am fost bombardat de mesaje, de la Reghe, de la nevasta-sa, de la Mara, de la Bilasco. Aveam doua variante: Reghe si Dan Petrescu. Sa va zica Mara ca e in studiou, Dan Petrescu a vrut sa vina pe gratis pana la vara. I-a dat Bilasco mesaje peste mesaje lui Lutu sa il aduc pe Dan Petrescu. La toti le-am zis asa: Eu nu il dau afara pe Galca", a dezvaluit Becali la Digi. 


"M-am intalnit cu Reghe, stiti ce mi-a zis? Nici nu va mai zic, ca ma cert cu el. Am avut clipe frumoase cu el, suntem prieteni si am castigat bani impreuna. Nu vreau sa va zic acum despre ce e vorba", a mai spus Becali. 

Radoi vine la Steaua sa debuteze ca antrenor la clubul nasului sau. Ultima data cand antrenorul a fost ruda cu Becaliu nu a iesit bine. Hagi a stat cateva meciuri pe banca Stelei. 

"Radoi mi-a zis asa: <eu nu vreau niciun ban de la tine, nasule>. E singurul om care mi-a spus asa. Sigur, ca daca vom face performanta, o sa castige mult, mi-a zis sa ii dau cand cred eu si cat cred eu. Dar nu e 100% Radoi batut in cuie. E posibil sa ramana Galca, e posibil sa faca echipa impreuna",
a mai spus Becali. 

Modifică setările cookies