După Raul Opruț, Dinamo mai pregătește un supertransfer!

Dinamo Mino Sota Superliga Superliga Zeljko Kopic, antrenor Dinamo / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 22:27
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 22:26

Dinamo a rămas în Liga 1 la finalul actualei stagiuni.

”Câinii” au încheiat pe locul 13 ediția 2023/24 din play-out-ul SuperLigii României și au fost nevoiți să se lupte în barajul pentru menținere/promovare în primul eșalon cu Csikszereda Miercurea Ciuc. În dublă manșă, Dinamo i-a învins pe ”ciucani” cu 2-0 și și-au asigurat prezența în SuperLiga și în următoarea stagiune.

După Raul Opruț, Dinamo mai pregătește un supertransfer!

Conform iamsport.ro, Dinamo ar vrea să dea lovitura în perioada de mercato din această vară cu Mino Sota, japonezul cotat la 800.000 de euro de site-urile de specialitate care-și încheie la finalul lunii înțelegerea contractuală cu FC Hermannstadt.

  • Zeljko Kopic, antrenor Dinamo / Foto: Sport Pictures

Mijlocașul se află la sibieni din iulie 2021. În România, Mino Sota a mai fost legitimat la Metaloglobus în perioada 2018 - 2021, după un sezon petrecut la Gharghur FC în a treia ligă din Malta. Niponul a mai trecut și pe la Fgura, tot în Malta, și Lagend Shig, în Japonia.

La FC Hermannstadt, Mino Sota a bifat 111 apariții în toate competițiile, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de două ori, dar și să paseze decisiv în alte două situații, în aproape 9000 de minute petrecute în echipamentul sibienilor.

Dinamo, în perioada de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - Raul Opruț (KV Kortrijk / împrumutat), Kennedy Boateng (Austria Lustenau / gratis), Cătălin Cîrjan (Arsenal / gratis), Adrian Caragea (Sassuolo / gratis), Alexandru Roșca (Șelimbăr / 30.000 de euro), Cristian Licsandru (CS Tunari / gratis), Raul Rotund (Șelimbăr / gratis), Darius Gavrilă (promovat de la juniori), Răzvan Pașcalău (Lecce / gratis), Rareș Burnete (Lecce / gratis), Andrei Mărginean (Ternana / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Neluț Roșu (Oțelul / gratis), Gabriel Moura, Goncalo Gregorio, Christian Ilic, Daniel Iglesias, Răzvan Began, Quentin Bena, Ricardo Grigore, Edgar Ie, Darko Velkovski (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!