Geraldo Alves Steaua Superliga

Dupa Bicfalvi, inca un stelist e tot mai aproape sa se desparta de Ghencea! CONDITIA pusa de Gigi ca Geraldo sa ramana in Ghencea:

Considerat unul dintre cei mai buni jucatori din lotul lui Ilie Stan, Geraldo devine liber de contract in vara si spune ca mai multe echipe sunt interesate de el.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Martie 2012, 07:43
Data actualizarii: Miercuri 21 Martie 2012, 07:43

"Eu acum sunt ca si liber, managerul meu a vorbit cu multe echipe, am oferte. Eu vreau sa raman la Steaua, pentru ca am avut doi ani frumosi aici. Sa vedem ce se va intampla, eu imi doresc sa raman", a spus Gerlado la DigiSport.

Gigi Becali spune ca-i va propune si el sa ramana, insa numai daca Steaua termina pe primele doua locuri carre duc tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Geraldo are unul dintre cele mai mari salarii de la Steaua, lucru care l-a facut pe Becali sa nu-i propuna prelungirea pana acum.  "Ma gandesc sa-i propun lui Geri prelungirea contractului, insa doar cu o singura conditie. O sa-i dau in continuare 20.000 de euro pe luna doar daca vom termina campionatul pe locul unu sau doi”, spune Gigi, noteaza ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies