Dumitru Dragomir FCU Craiova Superliga Universitatea Craiova Superliga

Dumitru Dragomir, reacție dură după incidentele din derby-ul Băniei: „Urât din toate punctele de vedere!”

Universitatea Craiova a învins-o pe FC U 1948 Craiova cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, în deplasare, în etapa a patra a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 00:11
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 00:15

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o reacție dură la adresa suporterilor prezenți în tribune din cauza cărora meciul a fost întrerupt pentru zece minute.

Dragomir: „Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici”

„Urât meci din toate punctele de vedere. Credeam că în tribune nu mai intră oamenii sălbatici. Chiar dacă eu am făcut o lege împotriva lor, Jandarmeria nu ține cont. Dacă vede UEFA ce se întâmplă... Cum să faci așa ceva?! Ați mai văzut în lume așa ceva?

Al doilea aspect. Meciul a fost urât din toate punctele de vedere, mai puțin efortul fizic. S-a depus mult din ambele părți. Amândouă echipele sunt de pluton. Arbitrajul a fost ca meciul. Slab! 

Echipa lui Mititelu a pierdut controlul când a început să joace cu mingi lungi pe atacant. Balint a greșit când l-a scos pe Căpățînă din dreapta, el a fost cel mai bun jucător al lor în acest campionat”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

În urma vicoriei de duminică seară, Universitatea Craiova urcă pe nouă în clasament, cu cinci puncte, în timp ce FCU a rămas cu patru puncte (locul 10).

După cinci întâlniri directe, FCU Craiova rămâne fără victorie în fața rivalei din oraș.

Modifică setările cookies