Duckadam il vede pe Chivu sef la Liga! Reactia incredibila a lui Dragomir: "Numai un oligofren poate sa spuna asta"

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Iulie 2013, 19:03

	Duckadam il vede pe Chivu sef la Liga! Reactia incredibila a lui Dragomir: "Numai un oligofren poate sa spuna asta"

► Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro! Castiga AICI bilete la SuperCupa!

Gica Popescu si-a prezentat candidatura pentru alegerile din 2014 pentru sefia Federatiei. Gica Hagi, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea si Cristi Chivu sunt numele uriase din fotbalul romanesc ce s-au alaturat deja echipei lui Popescu.

Helmuth Duckadam a laudat demersul lui Popescu si a declarat, conform DigiSport, ca il vede pe Chivu sef la LPF in viitorul apropiat.

Dumitru Dragomir a avut o iesire incredibila cand a auzit ca si-ar putea pierde locul din fruntea Ligii: "Cine spune asta? A spus Chivu asta? Aaaa... nu a spus... Pai numai un oligofren poate sa spuna asa ceva.", a declarat Dragomir la DigiSport.

Dupa cateva secunde, dupa ce a auzit din partea cui a venit remarca, Dragomir a incercat sa o 'dreaga' cumva: "Duckadam e liber sa spuna ce vrea. Asa pot sa spun si eu ca il vad pe Duckadam la Liga. Dar va spun ca nu va candida nimeni atata timp cat voi candida eu. Nu strange nimeni din tara asta mai mult de 3 voturi daca va candida impotriva mea", a mai spus seful Ligii.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT