"Duceti-l la psiholog, nu e normal ce se intampla!" Mesajul a doi fosti stelisti pentru Radoi: cum poate fi "salvat" Chipciu

Cel mai bine platit jucator de la Steaua ar putea ramane doar rezerva la urmatoarele meciuri. Nou-venitul Hamroun pune mare presiune pe Radoi pentru titularizare

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 17:12
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 17:26

Toti suporterii Stelei au salutat mutarea inspirata a lui Radoi din meciul cu Trencin. A iesit Chipciu, a intrat Hamroun. O schimbare care se poate dovedi simbolica daca Alex Chipciu, cel mai bine platit jucator din lotul Stelei, nu revine repede la forma din ultimele sezoane.

Algerianul Hamroun pune mare presiune pe Radoi in alegerea titularului pentru postul de mijlocas stanga, iar din aceasta situatie Steaua nu poate avea decat de castigat. Ce se va intampla insa cu Chipciu?

Bogdan Stoica si Marius Baciu, doi fosti jucatori care au imbracat tricoul Stelei, spun ca Alex Chipciu are nevoie de consiliere psihologica pentru ca "este iesit din forma de prea mult timp".

"Un jucator valoros nu sta iesit din forma mai mult de o luna. Conteaza foarte mult factorul psihologic. Se pot intampla anumite lucruri cu el, din punct de vedere psihologic, si asta poate sa influenteze", a spus Bogdan Stelea la Dolce Sport.

Marius Baciu, in prezent antrenor pe banca Concordiei Chiajna, spune ca mijlocasul de 26 de ani al Stelei are o presiune prea mare pe umeri.

"E o varianta si cu psihologul. Da, a avut un retur mai putin bun, dar a avut si realizari. Poate sa fie o solutie si cu psihologul. El, daca e valoros, trebuie sa treaca peste toate problemele", a spus Baciu la DolceSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!