DRAMA pentru un fost jucator de Liga I! "Dorm in parcuri si in gara din Ploiesti! NU mai am ce manca!" Poveste trista la 23 de ani

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 August 2014, 10:47

	DRAMA pentru un fost jucator de Liga I! "Dorm in parcuri si in gara din Ploiesti! NU mai am ce manca!" Poveste trista la 23 de ani

Paul Abba a jucat pentru Gaz Metan Severin, insa acum doarme pe strada.

Povestea lui a aparut in ProSport, care prezinta momentele prin care trece nigerianul in varsta de 23 de ani.

DRAMA

El a venit in Romania la Gaz Metan Severin. Varf de meserie, Abba a marcat de doua ori la Severin, in returul sezonului 2011-2012 si a ajutat la promovarea clubului in prima Liga din Romania.

Apoi a facut un tur bun si in Liga I, in care a marcat o data in sapte partide. Dupa aceea a fost imprumutat la Conpet Ploiesti, in liga a III-a din Romania. In februarie 2014, jucatorul de culoare a ajuns la Gloria Buzau, dar s-a intors la Ploiesti in aceasta vara, numai ca fosta sa echipa s-a desfiintat!

"Am venit in Romania plin de speranta si nu credeam ca voi ajunge in aceasta situatie. Lucrurile au fost bune la inceput, am reusit sa promovez in Liga I, unde am si marcat, dar acum nu am unde sa dorm. Impresarul care m-a adus in Romania m-a abandonat pur si simplu.

Am ajuns sa ma plimb toata ziua prin oras, iar cand se intuneca ma culc pe banci in parc sau in gara din Ploiesti! Tot ce imi doresc e sa-mi gasesc o echipa la care sa joc, ca sa pot sa traiesc. Nu mai am nici ce manca! Am fost nevoit sa-mi vand ceasul si laptop-ul. Mai am doar un telefon si lantisorul meu cu cruciulita, la care nu vreau sa renunt, fiindca sunt un om credincios", a spus Abba pentru ProSport.

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies