DRAMA lui Mutu la inceputul lui 2015! Nu se mai antreneaza cu Fiorentina. Motivul emotionant

Montella a anuntat ca il primeste pe Mutu la pregatire, alaturi de Fioretina. 'Briliantul' spera sa-l impresioneze pentru a semna ultimul contract din cariera.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 11:27
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 11:28

Sansele ca visul de a se retrage din fotbal ca jucator al Fiorentinei sa se indeplineasca sunt din ce in ce mai mici. Mutu nu a mai plecat spre Italia, cum era programat, din cauza unor probleme de ultima ora. Mama sa, Rodica, a fost internata la Pitesti, iar Mutu a decis sa-i ramana alaturi. Dupa ce a acuzat o stare generala proata, pe fondul unor afectiuni cardiace mai vechi, Rodica Mutu a fost spitalizata chiar in Ajunul Craciunului.

Mutu s-a intors din Republica Dominicana, unde era in vacanta alaturi de Consuelo si de fiicele sale, pentru a-i fi alaturi mamei sale. S-a asigurat ca are parte de cele mai bune conditii de tratament si a decis sa nu mai faca drumul pana in Italia pana nu se va asigura ca femeia e complet refacuta.

"Am refuzat sa plec la Fiorentina, am vrut sa fiu alaturi de mama. Are niste probleme de sanatate", a spus Mutu la wowbiz.ro.

Modifică setările cookies