Stranieri

SANSA lui Mutu tine doar de el: "Ce bine ar juca in fata, langa ei!" Planul pentru ultima lovitura din cariera 'Briliantului':

Adrian Mutu are o ultima sansa in cariera de jucator: sa semneze un contract cu Fiorentina.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 14:54
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 15:18

Itlalienii nu au uitat cele cinci sezoane in care a jucat la Firenze si a fost unul dintre liderii echipei, asa ca i-au mai dat o sansa lui Mutu.

Acesta a primit acceptul lui Montella sa se antreneze alaturi de echipa sa, iar daca se va descurca bine, Mutu va primi o oferta, pentru ultimul contract din cariera de jucator profesionist.

"Mutu a vorbit deja cu Andrea Della Valle, care l-a inteles si i-a dat acceptul sa se antreneze cu Fiorentina. Totul depinde de club, de antrenorul Montella, insa Mutu stie ca isi joaca ultima carte din fotbal. Nu spun ca mai poate juca 90 de minute in Serie A, insa poate intra fara probleme in ultima jumatate de ora. Adrian Mutu nu si-a pierdut nimic din talent si inca mai poate suta in cross (n.r.: o executie care l-a consacrat pe Mutu)", a spus agentul roman, Virgil Colfescu, pentru 'violanews'.

In interviul acordat celor din Italia, Colfescu mai spune ca Mutu ar face pereche buna cu Babacar si Mario Gomez in atacul Fiorentinei, asa cum facea odata pereche cu Adriano la Parma.

Adrian Mutu implineste 36 de ani pe 8 ianuarie.

Modifică setările cookies