Drama celui considerat odata urmasul lui Mutu! De ce nu prinde "Dodel" Tanase un transfer in strainatate? Cat cere Steaua pe el

Drama celui considerat odata urmasul lui Mutu! De ce nu prinde "Dodel" Tanase un transfer in strainatate? Cat cere Steaua pe el

Mijlocasul Stelei este blocat de pretul cerut de Steaua, care trebuie sa isi recupereze investitia.

Cristi Tanase a fost unul dintre cei mai doriti jucatori ai Stelei din ultimii ani. Acesta nu a apucat sa se transfere in strainatate pentru ca Gigi Becali nu a facut cea mai buna afacere atunci cand l-a luat de la FC Arges, fiind obligat sa le plateasca pitestenilor 50% dintr-un eventual transfer.

Astfel, Tanase a ramas la Steaua, clubul refuzand mai multe oferte pentru Tanase, pentru ca 50% din suma de transfer nu acoperea pretul platit de Steaua in 2009, care se ridica la 1,8 milioane de euro!

Intre timp Steaua a rascumparat procentele detinute de FC Arges, astfel ca un eventual transfer ar duce toti banii in visteria Stelei. Faptul ca Tanase vrea sa plece de la Steaua nu este un secret, Anamaria Prodan dezvaluind in direct la Sport.ro ca mijlocasul este disperat sa plece. Singura problema este suma de transfer, Steaua cerand peste 3 milioane de euro pe el!

"Trebuie sa fim sinceri, toata lumea isi doreste sa plece in strainatate, mai ales jucatorii care au 3,4 ani la Steaua. Si Tanase si-a dorit foarte mult sa plece, dar cand n-ai ceva sigur si esti la mana patronului, a echipei... nu poti sa pleci pe doua milioane cand in tine s-au investit trei. Toti se gandesc sa mearga afara, mai ales cand ajung la 28 de ani. e nebunia aia, nu mai am mult, e ultimul tren.", a spus Anamaria Prodan.

3.000.000 de euro este cota lui Cristi Tanase pe Transfermarkt
3.600.000 de euro este cea mai mare cota avuta de Tanase, in decembrie 2012

Cat valoreaza Tanase? (4245 voturi)
 
1-2 milioane
53.88%
2287 voturi
 
cam 3 milioane
26.38%
1120 voturi
 
4-5 milioane
19.74%
838 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies