Dragomir pregateste BOMBA: schimba regulile in fotbalul romanesc! Ce decizie NEASTEPTATA va lua in 2013:

Dumitru Dragomir Liga I Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2012, 07:06
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2012, 06:48

►Meciurile verii sunt LIVE pe voyo! Aboneaza-te la voyo si poti sa castigi 10 invitatii duble la Real - Barcelona!

Dumitru Dragomir a anuntat ca intentioneaza sa introduca tehnologia "Goal-line" (tehnologie pe linia portii) si in Liga I. Aceasta tehnologie a fost aprobata joi de FIFA pentru ca echipele sa nu se mai confrunte cu "golurile fantoma".

"Ma voi intalni cu Mircea Sandu si vom discuta despre aceasta problema.  Vreau ca in sezonul acesta sa putem implementa tehnologia video in Liga I. Am vazut prea multe greseli grave de arbitraj. inclin mai mult spre tehnologia video ", a spus Dragomir inainte ca FIFA sa ia o decizie in acest sens.

"Goal-line" este o tehnologie care are ca scop sa faca lumina in ceea ce priveste golurile in care mingea a trecut cu putin linia portii.

In acest sens, FIFA a aprobat doua sisteme, Goal Ref si Hawk Eye, unul german, al doilea britanic. Prima competitie care va avea parte de acest sistem este Campionatul Mondial al Cluburilor, programat sa aiba loc in decembrie. Aceasta tehnologie va fi introdusa si in Premier League la inceputul lui 2013, precum si la meciurile de la Cupa Confederatiilor din 2013 si de la Cupa Mondiala din 2014. Tehnologia costa aproximativ 250.000 de dolari pentru fiecare stadion.

Sursda: Prosport

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!