Dumitru Dragomir Rapid Superliga

Dragomir, oferta SOC pentru un club din Liga I: "Bagam 30, 40 de milioane, luam TOT" Planul despre care nu s-a stiut nimic

Dumitru Dragomir rezista greu departe de fotbal. A avut mai multe variante de revenire in Liga I, insa niciuna nu s-a concretizat pana in acest moment!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 18:03
Data actualizarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 18:05

Dragomir a vrut sa preia Rapidul, alaturi de un om de afaceri. Isi propunea sa investeasca nu mai putin de 30 de milioane de euro pentru a transforma clubul intr-un candidat serios la titlu. Afacerea n-a iesit. Dragomir a refuzat si 3 oferte de a deveni presedinte in Liga I! Unul dintre patroni era gata sa-i dea un salariu de 40.000 de euro pe luna.

"Au fost 3 cluburi care m-au vrut, unul dintre ele mi-a oferit un salariu de 40.000 de euro pe luna. A mai fost varianta sa ma duc eu la o echipa, sa fiu patron, sa bag si eu bani alaturi de cineva. Dar nu ma duceam sa bag 3-4 milioane, aveam de investit 30-40 de milioane, omul de care vorbesc e bogat, nu ca mine.

Voiam sa facem ceea ce a facut si Gigi Becali la Steaua, sa aducem ce era mai bun de la cluburile din Romania, toti tinerii buni de aici si din strainatate", a spus Dragomir la Dolce.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!