Dragomir:”In acest campionat au existat cazuri valiza!”

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Iunie 2008, 16:18
Dragomir:”In acest campionat au existat cazuri valiza!”
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, il apara pe prietenul Gigi Becali de la Steaua si crede ca cazul valiza de la Cluj a fost o regie bine pusa la punct in care omul cu banii de la Steaua a picat.

„Nu cred ca este o lovitura dictata pentru afectarea imaginii Stelei, este pentru a il face pe Becali sa taca. Calca in picioare orice pentru ca unii sa aiba liniste, dar nu pot sa dezvolt aceasta problema decat dupa campionatul european. Gigi Becali a exagerat putin, a fortat lucrurile.

Stiind ca nu i se poate intampla nimic a fortat, dar din punct de vedere al regulamentului nu este paragraf care prevede acest fapt ca un act de coruptie. Daca regulamentul fotbalistic permite motivarea celorlalte echipe? Pana anul trecut a permis.La propunerea ligii, de anul trecut, s-a scos.

Sa-i premiezi sa joace bine si esti bagat la coruptie? In ce lume traim? Au fost si alte cazuri de coruptie in acest sezon. Acolo a fost bine planuit totul, la Cluj foarte bine facuta regia. Pe prostia lui Gigi s-a mers. Becali i-a jignit pe toti si pe conducatori si pe procurori. I-au tras-o lui Gigi”, a spus Dragomir.

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT